Een alarmsysteem of beveiligingsinstallatie is een elektronisch signalering systeem dat een alarm geeft bij ongewenste gebeurtenissen. Een gangbare term is inbraakalarm, maar de huidige alarmsystemen hebben vaak meerdere mogelijkheden, zoals het detecteren van brand, diefstal of een persoonlijk alarm etc.

Kortom:  Een BEVEILIGINGSSYSTEEM zorgt voor een veilig gevoel!

Omdat elke situatie anders is, is het verstandig een beveiligingsplan op uw eigen situatie te ontwerpen.
Als erkend VEB-installateur kunnen wij u, met onze ervaring en expertise, helpen d.m.v. een passend advies. Op basis van uw budget, locatie en aanvullende wensen. En met een passend onderhoudscontract bent u verzekerd van volledige ondersteuning en en optimaal werkend systeem.

De door ons gemonteerde alarmsystemen zijn in de meeste gevallen van Galaxy of  Satel, onze voorkeur gaat zelf uit naar de laatste deze centrale is zo uitgebreid dat bijna niets onmogelijk is. De Integra Satel heeft als mogelijkheid om te intrigeren met enkele smarthome systemen zoals KNX en daar kunnen wij u ook mee helpen F. Griekspoor Elektrotechniek is namelijk KNX partner.

Hebben wij u interesse gewekt bel ons gerust voor een intake gesprek om de juiste risicoklasse indeling te bepalen – voor een nieuwe of misschien een upgrade voor uw bestaande beveiligings installatie.

beveiliging