Door omstandigeheden zijn wij niet meer 100% installerend actief en bedienen we enkel nog onze vaste klanten, we zijn bezig met een transitie naar een andere bedrijfsvorm onder de naam FX Domotica, neem gerust een kijkje op site om maar een voorbeeld te noemen hierin is het ontwerpen en programmeren van smarthome systemen zoals KNX voor derden.

Al weer 20 jaar zijn wij als elektrotechnisch installatiebedrijf in de regio actief op het gebied van adviseren, installeren en dienstverlenen. Als relatief klein bedrijf met grote ambities willen wij u graag informeren over de mogelijkheden en services die wij u kunnen bieden, zowel voor zakelijke als particuliere relaties. Voor advisering, aanleg (nieuw), renovatie (vervanging) en onderhoud (service en controle) op het gebied van elektrotechnisch gebied houden wij ons graag voor u beschikbaar!
Alle installaties die wij leveren en installeren zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik. Wij zijn ook steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te la- ten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.

Daarbij worden wij actief ondersteund door onze leveranciers en  fabrikanten, die ons informeren over de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten en ons indien nodig instrueren en ondersteunen.
Samen werken we naar een resultaat dat naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. F. Griekspoor Elektrotechniek realiseert dit door een goede communicatie tussen u (als klant, met uw wensen en budget) en ons (als installateur, met de passende mogelijkheden) en een grote mate van flexibiliteit in zowel de ontwerp als in de uitvoeringsfase.

Steeds meer nieuwe energiebronnen zijn beschikbaar, worden financieel aantrekkelijker en worden dus ook steeds vaker geplaatst. Terecht… want ‘milieu’ en ‘duurzaamheid’ zijn belang- rijke beslissingscriteria.
En naast die maatschappelijk zorg voor de toekomst scheelt het u geld én u profiteert van de subsidie en de besparingen.
Onze installaties voldoen altijd aan de geldende NEN normen, met uitsluitend gecertificeerde materialen.

werken bij F. Griekspoor